Professionella Bilreparationer med Garanti

Behöver din bil reparation? Lita på Langes Gummiverkstad för kvalitetsarbete med garanti på både reservdelar och arbete.

Professionella Bilreparationer med Garanti

Behöver din bil reparation? Lita på Langes Gummiverkstad för kvalitetsarbete med garanti på både reservdelar och arbete.

På Langes Gummiverkstad vet vi att förtroende är nyckeln när det gäller bilreparationer. Vi erbjuder transparenta kostnadsförslag och högkvalitativt arbete.

Transparenta och Pålitliga Bilreparationer hos Langes Gummiverkstad

Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda transparenta och pålitliga tjänster. När du lämnar in din bil för reparation hos oss, kan du vara säker på att du får en tydlig översikt över arbetet som behövs, samt en detaljerad kostnadsuppskattning. Vi påbörjar aldrig något arbete utan ditt godkännande och arbetar effektivt för att åtgärda ditt problem så snabbt som möjligt.

Välj Langes Gummiverkstad för alla dina bilreparationsbehov. Vårt engagerade team erbjuder högkvalitativ service för att få din bil tillbaka på vägen snabbt och säkert

Ditt Förstahandsval för Bilreparation

Oavsett om det är en enkel reparation eller en mer komplicerad åtgärd, har vårt team på Langes Gummiverkstad kunskapen och erfarenheten för att hantera det. Vi använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bilreparation utförs med högsta precision. Vårt mål är att göra bilreparationsprocessen så smidig och stressfri som möjligt för dig. Med vår omfattande garanti och engagemang för kvalitet, kan du känna dig trygg när du väljer oss för dina bilreparationsbehov.

FAQ

vanliga frågor om Bilreparationer

Langes Gummiverkstad erbjuder ett brett utbud av bilreparationer, inklusive byte av bromsar, kamrem, avgassystem, batterier och mycket mer. Vi har erfarenhet av att hantera en mängd olika reparationer för alla typer av fordon.

På Langes Gummiverkstad lämnar vi 12 månaders garanti (eller max 1500 mil) på vårt arbete. 

Kostnaden beror på typen av reparation och de reservdelar som behövs. Vi tillhandahåller alltid ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas och genomför inga reparationer utan ditt godkännande, även om ytterligare fel upptäcks under processen.

Ja, vi utför omfattande diagnostiska tester för att exakt identifiera problemet innan vi påbörjar någon reparation. Detta säkerställer att vi effektivt åtgärdar rätt problem.

Utöver reparationer erbjuder Langes Gummiverkstad ett brett utbud av tjänster, inklusive underhållsservice, däckbyten, hjulinställning och mycket mer.

Ja, vi erbjuder lånebilar för att du ska kunna fortsätta med ditt dagliga liv medan din bil är under reparation.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

016 – 14 10 10
langespv@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 16.30
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Langes Gummiverkstad!

Fredrik Lange

Verkstadschef

Roger Olsson

Vice verkstadschef

Raeed Abdul Massih

Däck & Fordonstekniker

Daniel Isoaho

Däck & Fordonstekniker

Jonas Järvebro

Däck & Fordonstekniker